Çekilin Ben Geliyorum.

Artık sadece üçüncü sayfa haberleri okuduğumu biliyorsunuz sanırım. Çünkü ilginç insanlar burada yer alıyor. Evet birinci sayfadaki manşetler sonucu, üçüncü sayfa haberleri sebebi anlatıyor okuyana.

İlginç insanlar bende onları besleme ve himaye etme isteği uyandırıyor. İşte bunlardan biri:

Rayların üzerinde gittiğini fark etmeyen alkollü sürücü, o sırada karşıdan gelmekte olan treni, önünde seyreden bir araç sandı. Selektör yaparak yol isteyen Yılmaz Çelik, biraz daha yaklaşınca gelenin tren olduğunu anladı. Çelik kendisini son anda otomobilden dışarı attı. Hızla gelen trenin çarptığı otomobil hurdaya döndü. Çelik ifadesinde “Rayların üzerinde gittiğimi bilmiyorum” dedi.

Ben makinisti düşündüm bu yazıyı okurken.

Sanırım refleksif bir gülme yaşadı. Sonra da hunharca ezdi arabayı.

Rahatlamıştır zannımca.

Diğer yandan görgü tanıkları makinistin de selektör yaptığını söylemişler. Söyleyip kaçmışlar yani. ehi.

Bu arada teknoloji biraz daha gelişsin uçağa selektör yapıp yol isteyeni de göreceğimize inanıyorum. ( El çırpar, mutludur, hevesle o anı bekler. )

Haberin tamamı aşağıda sunulmuştur:

Bilgi Paylaştıkca Çogalır...

2 Cevaplar Kime:“Çekilin Ben Geliyorum.”

  1. Trenden yol isteyen gemiden ucaktan hatta jetten bile ister bence. Azim ve inanma meselesi.

    *******************************

    Bir adım sonrası uzay mekiğinden yol istemek. :)

  2. Akıl nasıl da yoğrulası bir şey, varsa tabi…

    *****************************

    Bir o kadar da burkulası. :)

Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

[+] kaskus emoticons nartzco

İfade eklemek için tıklayınız.

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette